Prednosti Stabilo drvenih rešetkastih krovnih konstrukcija

Partner sa potpunom uslugom
U našem one stop shopu dobivate usluge planiranja, projekte, potrebne razrade, statičke proračune, proizvodnju, transport i ugradnju.
Brza montaža
Tvornički pripremljene krovne nosače naši montažeri na licu mjesta postavljaju doslovno u danu.
Lagana konstrukcija
Drvena krovna konstrukcija može se montirati na slabije statičke konstrukcije zbog svoje manje težine u odnosu na čelik i beton .

Razni stupnjevi izgradnje
Možete nam povjeriti gradnju samo krova ali i statičke konstrukcije pa sve od početka do ključa u ruke.
Iskustvo
Deseci sagrađenih objekata diljem Hrvatske dokazuju da znamo i umijemo ispuniti Vaše potrebe.
Veliki rasponi
Sa drvenim rešetkastim konstrukcijama gradite na rasponima i do 30 m, bez ijednog stupa.
Kreativnost
Zahvaljujući odgovarajućem inženjerskom i kompjuterskom znanju i stalno unapređujućim programima za projektiranje izrađujemo i najkompliciranije oblike.
U našem projektu dobivate statički proračun, podatke za kalkulaciju,  sheme montaže i nadzor. Mogućnost izvedbe kreativnih konstrukcija prema arhitektonskom projektu – zakrivljene konstrukcije, šabloni za tunele, oplate za zakrivljene objekte, priprema raznih konstrukcija za scene…
Ekološka prednost
Za drvene rešetkaste konstrukcije koristimo CO2 neutralan materijal, koji se stalno obnavlja kao izvor sirovine. Na njega  ne odlazi velika potrošnja energije tijekom proizvodnje kao za čelik i beton. Drveni rešetkasti nosači troše manje građe od klasičnih, čime se dodatno doprinosi očuvanju ekosistema naših šuma.
Mogućnost dogradnje
Prilagođavamo se i zahtjevima za  povećanje već izgrađenog objekta, s obzirom da često zna doći do neophodnog proširenja hala, štala, skladišta i dr.

Author: STABILO

Share This Post On
Share This