O nama

Srdačno dobrodošli na naše web stranice, gdje smo Vam pripremili mnoštvo korisnih informacija kako o nama tako općenito o gradnji montažnih niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Stabilo proizvodi montažne niskoenergetske i pasivne kuće i objekte vrhunske kvalitete.

Za razliku od mnogih ponuđača na našem tržištu, mi smo proizvođači a ne trgovci.

Naša proizvodnja se nastavlja kupnjom proizvodnih linija Emanita kuća i odabirom najboljeg kadra Emanita kuća koji su bili pionir gradnje montažnih kuća u Hrvatskoj.

Višegodišnje iskustvo u stolarskim i parketarskim radovima je dodatna garancija da mi znamo raditi s drvetom.

Na našem tržištu prvi i jedini nudimo američke standardizirane kuće sa prepoznatljivim stilom iz američkih filmova.

Naša predanost bio gradnji postavlja nas kao pionire u korištenju ekoloških prirodnih  materijala. Neprestano pratimo za Vas najnovije tehnologije i opremu te ih vrlo brzo primjenjujemo u našoj proizvodnji. Pri tome želimo dati svoj doprinos zaštiti okoliša, zdravom življenju i smanjenju potrošnje energije.

Naš cilj je konstantan rast izvoza i konkurentska sposobnost za ravnopravan nastup na europskom i svjetskom tržištu.

Gradimo niskoenergetske kuće i montažne objekte visoke kvalitete:

  • stambeni objekti – prizemni, katni, dvojni, kuće u nizu, višestambeni objekti
  • poslovne zgrade, uredi i skladišta
  • industrijske hale
  • vrtići, školski, zdravstveni, poljoprivredni, sportski objekti…

Naši prodajni savjetnici će rado odgovoriti na svako dodatno pitanje i zajedno s Vama osmisliti Vaš novi objekt, preporučiti najekonomičnija rješenja za dugotrajno ugodno korištenje.

Ne zaboravite da veći dio života provodite u zatvorenom prostoru!

Neka to budu trenuci ugodnog i zdravog bivanja kojim ćete održavati svoje zdravlje i produktivnost na visokom nivou. Mislite na svoju obitelj i svoje zaposlenike kao i sve one koji borave u Vašim prostorima.

Montažne kuće su gotov proizvod, stoga je izuzetno važno gdje ga kupujete. Ne žalite vremena i truda uloženog u prikupljanje informacija. Internet je svakako dobar početak. Ali svakako preporučamo da posjetite proizvodne pogone i reference gdje ćete se uvjeriti u istinost onoga što Vam se predstavlja.

U prošlosti je postojalo određeno nepovjerenje prema montažnim kućama u pogledu njihove trajnosti ili kvalitete. No, desetljeća iskustva u izvedbi i korištenju montažnih kuća rezultirala su unapređenjem tehnologije i korištenjem suvremenih materijala, koji su zaslužni za njihovu kvalitetu i sve širu primjenu. Početno nepovjerenje prema “novotarijama” je i najsumnjičavije razuvjerilo ispunjavajući zahtjeve standarda suvremenog stanovanja i potrebe racionalnog pristupa stanogradnji.

Stabilo nudi klasične montažne, niskoenergetske kuće koje se sastoje od gotovih panela iz drvenih materijala, a svojim vanjskim izgledom ni po čemu se ne razlikuju od klasičnih zidanih kuća.

Montažne niskoenergetske kuće su idealne za ljude koji žele živjeti u obiteljskoj kući “skrojenoj” prema vlastitim potrebama, ali ih gradnja kao proces ne zanima ili o njoj ne znaju dovoljno, nemaju iskustva te vrste niti vremena da se gradnjom bave. Stabilo svoje stranke ne opterećuje nepotrebnim detaljima vezanih uz gradnju: od izrade potrebne dokumentacije, izbora i koordinacije koperanata pa sve do papira za kredit. Mi sve to za Vas napravimo uz dogovor potrebnih detalja u jedno popodne.

Trudimo se Graditi Vaše snove svim svojim znanjem, iskustvom i snagom.

Author: STABILO

Share This Post On
Share This